Jump to content

Build Theme!
  • Log in with Facebook Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

- - - - -

Pallolaajennuksen kausi 2012


Keväällä 2012 Pallolaajennukselle tarjottiin kabinettinousua kuudenteen divisioonaan, jonka punapaidat mielellään ottivat vastaan. Joukkuetta vahvistettiin, jotta lahjaksi saatu nousu pystyttäisiin vakuuttavasti säilyttämään. Samalla oli tarkoitus hakea PaLalle vahvempaa identiteettiä niin pelillisesti, kuin myös joukkueena. Ryhmän asema Pumpun reservijoukkueena vakiintui ja viittä pelaajaa pidettiin jatkuvasti valmiina isäntäjoukkueen kyltymättömiin tarpeisiin heidän omien pelaajien pitkin kautta estyessä ja loukkaantuessa.

Pallolaajennus sai uuden valmentajan Juuso Lavosen, jonka vasempana kätenä toimi Ariyuki Suzuki. Tuloksena oli ajoittain hyvin kurinalaista ja organisoitua peliä, jossa ei työntekoa kavahdettu ja jonka tuloksena murrettiin sarjajohtaja Stallionsin selkäranka puhtaalla 2-0 voitolla. Ajoittain joukkueen yhtenäisyys murtui, mutta pääsääntöisesti joukkue piti käsissään mahdollisuuksia pärjätä.

Kutosdivisiioonalle ominainen sarjan epätasaisuus näkyi ja tuntui: Pelissä Traktoria vastaan Oulunkylän hienolla tekonurmella junnut pyörittelivät kurinalaisesti paketoitua punapaitaista PaLaa peräti 3-0. Tuntui, että Traktori olisi kuulunut pari sarjatasoa ylemmälle tasolle, sen verran vikkelästi pallo heidän jaloissaan liikkui. Lopulta sarjapaikka säilytettiin kirkkaasti ja isäntäjoukkue Pumppu imaisi PaLan parhaat runkopelaajat sisuksiinsa tulevaisuuttaan silmällä pitäen.

Kaudelle 2013 Pallolaajennus uudistuu noin kymmenellä pelaajalla rosterin kestävyyttä ajatellen. Tulevalla kaudella tavoitellaan tosissaan ehjää joukkuetta, joka palauttaa sille kuuluvan ylpeän identiteetin. Sarjanousua pidetään realistisena ja järkevänä tavoitteena, mutta tällä kertaa se pelataan itse, kauniilla PaLalle muodostuneella tyylillä.


0 Comments