Jump to content

Build Theme!
  • Log in with Facebook Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

- - - - -

Rintapumpun kausi 2012


Kauden 2012 aikana Rintapumppu nosti maalimääräänsä, sai uusia pelaajia, kehittyi joukkueena ja voitti ensimmäisen mitalisijansa. Pelaamisen lisäksi naiset harrastivat yhdessä mm. (lihas)kunnon kasvattamista, saunomista ja karaokea.
RiPu aktivoitui jo maaliskuun lopussa ja treenasi huhtikuusta alkaen kolme kertaa viikossa, torstaisin ystävyysjoukkue Maitohappojen sekä sunnuntaisin miesten kanssa. Joukkue lähti kaudelle 2012 tavoittelemaan harrastesarjan paikkanousua vailla maalivahti Evis Eteläniemeä ja maalitykki Kaisu Ahlqvistiä edelliskauden avainpelaajien jäätyä äitiyslomalle, mutta loppukaudesta RiPu oli vahvistunut kuudella uudella nimellä. Naisten kuntokakkosen pelejä riitti yksi viikkoon, joten joukkue hioutui kesän runsaan pallottelumäärän ansiosta yhteenpelaavaksi jengiksi ja omat pelipaikat alkoivat löytyä.Maaliin saatiin luovien kokeiluiden jälkeen jääpallovahvistus Nina Pitkänen sekä myös keskikenttää varmasti pitävä Hanna Onnela. Laidoilla ja puolustuksessa kiersivät uudet kiinnitykset Saara Haaja, Helmi Mälkönen, Suvi Leinonen ja Maria Anttila jotka toivat RiPun peliin varmuutta ja mahdollistivat ketjumaisen pelityylin. Syyskuussa joukkueen valmennustiimiin nousivat duo Tuukka Pääskysaari ja Arto Kuusterä ja harjoittelu muuttui systemaattisemmaksi ja tehokkaammaksi. Innostus pelaamiseen näkyi myös sarjataulukossa: RiPu tuplasi pistemääränsä verrattuna kauteen -11 ja maaleja päästettiin lähes puolet vähemmän. Anna "Rose" Rosendahl ja Anna "BB Bönö" Björn loistivat kärjessä tuoden RiPulle maaleja. Itsetunto nousi kohisten elokuun FC Messi-matsin jälkeen, jolloin Rintapumppu vei kauden kolmannella yrittämällä 2-1 voiton vakiovastustajastaan.
Kauden ehdoton kohokohta oli jalkapallon klassista draamaa uhkunut Skumppa Cup. Hien, veren ja kuohuviinin jälkeen oli RiPulla Suomenlinnasta kotiintuomisena rankkariskaban kautta ansaittu pronssisija, lajissaan joukkueen ensimmäinen mitalivoitto. Kesäisen turnauksen huipensi Pumpun miesten lojaali ja runsaslukuinen kannattajakunta loistavine kannustuslauluineen. Rintapumppu osallistui myös ensi kertaa Jämsänkosken leirille ja taisteli ystävyysottelussa kesän kuumimpana päivänä Ilveksen tyttöjä vastaan. Historian ensimmäisestä täyspitkästä pelistään RiPu oppi, että tärkeintä ei ole voitto vaan se että päästään kentälle. Pelikauden päätös oli KäPan naisten järjestämä Final Cup-turnaus Kumpulanlaakson tekonurmella syyskuun lopussa, minkä kruunasi koko seuran yhteinen saunailta ja unohtumattomat hollanninkieliset karaokehitit.


0 Comments