Jump to content

Build Theme!
  • Log in with Facebook Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Photo

Jääpallon pronssimitali ratkeaa torstaina


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Aippa

Aippa

    Advanced Member

  • HePu Pelaaja
  • PipPipPip
  • 435 posts

Posted 12.02.2014 - 20:18

Vuoden 2014 ensimmäinen mitali Pumpulle voi tulla jo torstaina, huomenna. Jääpallon HIFK:n kanssa yhdistetty joukkue nimittäin pelaa ratkaisevan ottelun Brakulla kello 20.30.

 

Kyseessä on jääpallon Helsingin piirin alemman harrastesarjan pronssin ratkaiseva ottelu HIFK 4 -joukkuetta vastaan. Voitolla lätkä on varma, tasurilla melko varma.

 

Jääpalloilijoiden kausi on mennyt pelillisesti viime vuotta heikommin, mutta taktillisesti paremmin. Tosin voittamalla huomenna uusitaan viime vuoden saavutus. Viime kaudesta parantamiseen ei ole enää mahdollisuuksia, sillä peli on kauden viimeinen.

 

Attached File  HIFK-Pumppu 2014.jpg   47,89K   11 downloads

 

Joukkue on pelannut tiukkoja pelejä ja pelaajien henkilökohtaiset taidot ovat suuresti kehittyneet. Taktinen yhtenäisyys ja osaaminen ovat nousseet tasolle, jolla Pumppu haastaa tasapäisesti huomattavasti parempia joukkueita. Joukkueen pelikirjasta löytyy ratkaisu pahimpiinkin pelissä sattuviin ongelmiin. Suuriin voittoihin saakka Pumppu ylsi vain kerran, pelirutiinin pitämisessä koko pelin ajan on nimittäin pieniä ongelmia vielä.

 

Mutta kauden huipennus on huomenna, tervetuloa väijymään ja kannustamaan!