Jump to content

Build Theme!
  • Log in with Facebook Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Photo

Kuinka futsalia pelataan? Eli KäPa-RiPu 9.2.2014


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 zz tammine

zz tammine

    Advanced Member

  • HePu Pelaaja
  • PipPipPip
  • 679 posts

Posted 13.02.2014 - 13:19

Kun futsalin katsominen televisiosta ei siivittänyt Ripua voittoon edellisessä pelissä, ottivat valmentajat kovemmat teoriat käyttöön. Ennen viime matsia Rintapumpulle esiteltiin Chris Andersonin ja David Sallyn 'Numeropeli'-teos. Kansi oli vihreä ja hieno.

 

Teorian tukena oli joukkueella myös vahvempia aineita: pelinarkkari Hanna O. oli päättänyt pyörtää päätöksensä ja asettui tolppien väliin, kun RiPu kohtasi KäPan sunnuntaina 9.2. Myös joukkueelle uskollinen kärki A. Halonen oli jälleen kerran revennyt viettämään viikonloppua hien ja adrenaliinin sekoittaman estrogeenin joukkoon.

 

Flunssaisen ja darraisen jengin voitontahtoa piti hieman piristää kapteenin tahtopuheella, douppi skulas ja Ripu potki! Armotonta karvaamista ja nopeaa virheistä oppimista, puolikuntoisuudesta ei tietoakaan. Mirlo veivasi oikeaa laitaa eestaas kuin sähköjänis ja järjettömän kova kombo Essi/Suvi+Hanna torppasivat sarjakakkosen lähestyvät hyökkäykset itsevarmoina. Toisella puoliajalla saivat käpyläläiset räkämaalin ja viimeiset minuutit mentiin kovaa ja nälkäisinä kohti vastustajan maalia. Zz pelasti Käpan veskan kauniin naaman uhraamalla omat jalkansa vääräoppisessa kenttäkontaktissa, ja hienon comebackin tehnyt Sini joutui viimeisillä voimillaan paikkaamaan kapteenia kentällä. 

 

Kun peliä oli jäljellä enää vajaa pari sekuntia, tykitti Hanna millintarkan sivurajapotkun Käpan maalille, pallo kävi maalivahdin käsissä ja upposi maaliin. Mutta samalla soi summeri eikä tuomari heltynyt soraäänistä. Lopussa siis taululla 0-1 lukemat Käpalle ja Rintapumpuilla mielissä valmentajien opit: vain treenaamalla voi voittaa.