Jump to content

Build Theme!
  • Log in with Facebook Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Photo

Pala nousi aivan uudelle tasolle - ihana sunnuntai


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 susu

susu

    Koutsi ja varapelaaja

  • HePu Pelaaja
  • PipPipPip
  • 1 559 posts
  • LocationPorvoo

Posted 26.01.2015 - 20:19

*
POPULAR

Meitä oli sunnuntaina 25.1.2015 klo 11.00 viisi pelaajaa (koskas sunnuntaiaamulle saatais pelaajia). Vastustajalla oli yli kaksi kentällistä nälkäisiä miehiä yli kansallisuusrajojen, osa vahvoja ja toiset selvästi taitavia.
 
Sovimme oman jaksamisemme vuoksi maltillisesta pelityylistä, joka kääntyi meidän voitoksi ja vastustajan selkärangan katkeamiseen taktiikkamme ansiosta (meillä oli jotain 20 maalipaikkaa ja moni niistä aivan vapailta paikoilta). Pala puolusti tiiviisti ja tunnollisesti. Hyökkäyksiä rakennettiin maltilla ja peliä halliten. Useimmiten oli aina joku, jolle syöttää. Vastahyökkäykset olivat murhaavia vastustajan kannalta. Syntyneissä maaleissa sai yleensä vetää yllättävän läheltä. Poikkeuskena Annika Laurenin omalta maalilta keskittämä pallo, joka meni Ville Paukosen häiritsemänä vastustajan molarin yli suoraan takaverkkoon. Martti Lahtinen viihtyi kärjessä viimeistellen hyökkäyksiä ja toisella laidalla häärinyt Heikki Riitahuhta paukutti hattutempun kultaisella kärsällään. 
 
Kaikki se masentava tunne, kun ei ole tarpeeksi pelaajia ja sitä seuraava heikko menestys kääntyi rennoksi, hauskaksi ja taktisesti kypsäksi peliksi, josta oli todella ilo nauttia. Voitimme todellakin jotain 4-8 ja siitä jäi todella hyvä mieli. Ikäänkuin olisi vapautunut jotain ihmeellistä patoutumaa.  
 
Tämä opetti ainkain paikalla olleille jotain pelin hienoudesta, omista odotuksista, rentoudesta ja vakavasti ottamisesta. Ennen kaikkea se opetti meille joukkuepelaamisesta, joistakin yhteisistä ideoista ja toisiimme luottamisesta.  Arvostamisesta, suorastaan kunnioituksesta toisiamme kohtaan. Nämä asiat kiteytyivät analysoidessani sitä tunnetta, joka oli läsnä kaiken tapahtuneen jälkeen. Kiitos näistä nöyristä hetkistä.
 
- susu

HUOM! UUSI NUMERO!

Ariyuki Suzuki
+358449740580
ari.suzuki@gmail.com