Jump to content

Build Theme!
  • Log in with Facebook Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Photo

PaLan harjoitusottelu lupasi hyvää alkavalle kaudelle


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 susu

susu

    Koutsi ja varapelaaja

  • HePu Pelaaja
  • PipPipPip
  • 1 559 posts
  • LocationPorvoo

Posted 06.04.2017 - 20:55

FC Helsingin Pumpun Pallolaajennuksen joukkue pelasi 25.3.2017 ystävyysottelun Helsingin IFK:n nelosjoukkuetta vastaan. PaLan aamu-uninen ryhmä kohtasi punaiset tähtirinnat sumuisella Bolliksen tekonurtsilla heti aamun valjettua. Harvoin tulee otteluita pelattua heti aamu yhdeksältä.  

 

PaLasta puuttui viime kaudelta tärkeitä pelajia, mutta meno oli silti vakuuttavaa. Muutama uusi kokelas toi vielä oman mausteensa PaLan iloiseen peliin. Palan joukkue pelisuunnitelmineen toimi hyvin ensimmäisen puoliajan ollen päästämättä maaliakaan ja johtaen tauolle tultaessa 0-2. Joukkue näytti tiiviiltä, organisoidulta ja hyökkäyksiä päätettiin menestyksekkäästi. 

 

Toiselle puoliajalle ryhmitystä hiukan muutettiin kokeilumielessä ja vastustajakin tuli uusilla hyökkäyskuvioilla. PaLa taipui lopulta kolmen maalin johdosta niukkaan 4-3 tappioon hyvin taistellutta IFK 4:sta vastaan. Isännät jaksoivat jauhaa sinnikkäästi omaa peliään ja he panostivat enemmän kaksinkamppailuihin. Aivan lopussa PaLa hallitsi selvästi ja vain tähtirintojen ketterä veskari piti heidät pystyssä PaLan lukuisista lähentelyistä huolimatta. Ennen päätösviehellystä PaLalla oli vielä läpiajo, jonka vastustajan maalivahti uhrautuvasti syöksyi kulmaksi, joka oli myös tuottaa tuloksen, mutta väsynein jaloin eivät niin isännät, kuin vieraatkaan osuneet läheltä maalia viistäneeseen palloon. 

 

Tästä on hyvä aloittaa Stadin kutonen 2017. 


HUOM! UUSI NUMERO!

Ariyuki Suzuki
+358449740580
ari.suzuki@gmail.com